Nový profil

Tato část aplikace neumožňuje uložení výsledků. Po ukončení práce (zavření okna prohlížeče) budou všechna data ztracena. Pro plný přístup ke všem funkcím aplikace přejděte na "Vytvořte, upravujte ICT profil své školy".